De basis van uw professionele automatisering is een combinatie tussen het juiste bedrijfsnetwerk met uw bedrijfssoftware, uw data en uw werkplekken. Juiste keuzes bij de inrichting, flexibele ondersteuning en bereikbaarheid wanneer dat nodig is en een optimale beveiliging is erg belangrijk. Wij weten wat u nodig hebt en hoe het werkt. Alles moet betrouwbaar zijn en de keuze voor automatisering moet leiden tot een maximale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Uw eigen netwerk laten aanleggen

Wanneer u een professioneel netwerk voor uw bedrijf wilt laten aanleggen, dan komt er best wat op u af. De snelheid, beschikbaarheid en veiligheid zijn belangrijke voorwaarden. U en uw medewerkers willen gewoon lekker kunnen werken zonder onderbroken te worden. Wij kunnen daarvoor zorgen.

Uw gegevens moeten beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt en uw programma’s moeten goed functioneren zodra ze nodig zijn bij uw processen. Of het nu gaat om computers, servers, routers, tablets of laptops. Alles maakt deel uit van een totaalsysteem waarin informatie wordt aangepast, uitgewisseld of opgeslagen. Epic IT heeft de meest actuele kennis over bedrijfsnetwerken steeds paraat en weet deze kennis op een doortastende en professionele wijze in de praktijk toe te passen.

De mate van beschikbaarheid van uw informatie verschilt per werkplek. Iedereen heeft andere verantwoordelijkheden en machtigingen die daarbij horen. Wij maken het in orde voor u en we kunnen daarna ook periodiek werkplekbeheer voor u doen. We kunnen preventief diverse problemen oplossen voordat deze problemen uw mensen belemmeren om fijn en snel te kunnen werken.

Zullen we een afspraak maken voor een vrijblijvende gratis analyse van uw netwerk?