Met regulier onderhoud zal een IT professional op een periodieke datum uw systemen controleren. Met deze dienst neemt Epic IT uw IT verantwoordelijkheden uit uw handen, waardoor u gericht aan de slag kunt met wat echt van belang is voor uw bedrijf. Uiteraard kunnen wij dit extern dan wel op locatie uitvoeren. Regulier onderhoud kan ook op maat bijgesteld worden. U kunt bijvoorbeeld aangeven wat u wel en niet met het onderhoud mee zou willen nemen. Wij zullen u dan op de hoogte brengen van de eventuele risico’s en stand van zaken.

Wij geloven er in dat regulier onderhoud in de toekomst zal gaan verdwijnen. Wij zijn er van overtuigd dan het monitoren van systemen een veel efficiëntere manier is. Dit zal ook de plaats in gaan nemen van Regulier Onderhoud. Voor meer informatie over de monitoringsdiensten zie hieronder:

  • Managed IT Services: Real-time monitoring van uw IT infrastructuur met inbegrepen extern ondersteuning. Managed IT Services kan worden bijgesteld naar wensen waarbij het mogelijk is om heel uw IT infrastructuur voor een vast bedrag per werkplek af te nemen.
  • Monitoring: Real-time monitoring van uw IT infrastructuur zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan.