Web development is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het maken en vormgeven van websites en websitefuncties. Bij web development draait het voornamelijk om webdesign, programmeren en het beheren van webservers. Web developers zorgen ervoor dat het systeem snapt dat als een bezoeker op uw website uitkomt of op een link klikt, de link naar de desbetreffende website verwijst.
Web developers gebruiken scripting om websites te bouwen en deze te voorzien van verschillende functies. Scripting is het gebruik maken van verschillende codes die beschrijven welke handelingen de server moet uitvoeren. Scripts worden geschreven in een tekstverwerker. De tekstverwerker zorgt er vervolgens voor dat de code wordt uitgewerkt in de browser.

Epic IT is specialist in het programmeren en het beheren van webservers. in samenwerking met onze partner Nextcap bieden we het totaalpakket aan waardoor we in staat zijn uw website en development op de best mogelijke manier voor u uit te voeren. uiteraard zonder zorgen voor u.

We staan u graag te woord als u meer wil weten.